Strikkeforedrag med designer Sanne Fjalland

Glæden og stoltheden ved selv at skabe ting gør strikkekunsten populær på tværs af generationer. Er du også bidt af en gal strikkepind? Så kom ind på Hovedbiblioteket i Viborg til en eftermiddag om strik, kreativitet og inspiration med strikkedesigner Sanne Fjalland.

 

I dag er tøjet næsten ikke til at slide op. De fleste af os mangler ikke noget. Tværtimod er der vist mere end rigeligt i de fleste skabe og skuffer. Værdien i de hjemmeproducerede brugsting er i højsædet og håndarbejdet er i dag blevet en luksus med tid og rum til fordybelse i en ellers så travl hverdag.

 

Strikkedesigner Sanne Fjalland har arbejdet med design af håndstik siden 2003 og fortæller, at hun vægter kvaliteten højt: ”Kvalitet har altid betydet mere for mig end kvantitet, og for mig, falder det helt i tråd med min livslange fascination af håndværk og håndlavede produkter. Et håndlavet produkt er unikt. Det rummer en fortælling om omhu, passion og at et menneske har brugt sin kostbare tid på at fremstille det”. Sanne vil i foredraget fortælle om hendes arbejde med forskellige strikkedesigns og hendes inspirationskilder.

 

Kom med til en inspirerende strikke-eftermiddag med designer Sanne Fjalland onsdag den 20. marts kl. 14-16 på Hovedbiblioteket i Viborg. Billetter til 50 kr. kan købes ved arrangørerne LOF Midtjylland, Skolen for Kreativ Fritid og Viborg Bibliotekerne.

 

 

 
 
 
Strikkeforedrag med designer Sanne Fjalland

Kursusoplysninger

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
199001

Dato og tid
Ons 20.03.2019 14:00-16:02

Undervisningssted

Lokale

Pris

50,- Almen
50,- Pensionist Viborg Kommune

KONTAKT


Skolen for kreativ fritid
Industrivej 13
8800 Viborg

Skoleleder: Kirsten Hansen

Telefon: 86 62 62 31

Mail: info@skolenforkreativfritid.dk

CVR: 14906606

Telefontid: Alle hverdage 8:30 - 9:30

Besøg også:

Medlem af Fora