SKOLENS NYHEDSBREV

Skolen udsender årligt nogle få nyhedsbreve om hvad der sker på skolen.

Ønsker du at følge med - bedes du venligst tilmelde dig via den blå knap i højre side.

 

Nyhedsbrev juni 2020

 

Den 6. juni bød vi de første kursister velkommen på skolen igen, efter at vi har været lukket ned siden Covid-19 krisen lukkede skolen brat den 11.3.2020. Vi passer på hinanden, så undervisningen foregår naturligvis efter myndighedernes retningslinjer omkring afstand og rengøring, så vi alle kan færdes trygt på skolen. Det betyder blandt andet, at vi er færre personer i undervisningslokalerne og i kantinen er der også god afstand, hvor hver anden stol er fjernet og vi sidder forskudt. Er der flere hold i et lokale samme dag, vil der være ekstra rengøring af samtlige overflader mellem de forskellige hold.

Der er gensynsglæde på de hold der er i gang igen og det er dejligt at skolen nu atter summer af aktivitet. I første omgang afvikler vi de hold med udskudte mødegange, men herudover har vi også et nyt tiltag; nemlig Sommerworkshop.

 

Sommerworkshop

Et nyt tiltag, som afvikles på samme måde som vores forårs- og juleworkshops. Sommerworkshoppen afholdes lørdag den 27. juni og vi håber at se både børn og voksne til en hyggelig dag med kreativitet i højsædet.

 

På sommerworkshoppen kan du vælge et formiddags- og/eller et eftermiddagsmodul. Formiddagsmodulet afholdes fra kl. 09:00 – 11:45 og eftermiddagsmodulet afholdes fra kl. 12:15 – 15:00. (Dog afholdes Cupcakes fra kl. 08:30 – 11:45 og kl. 12:15: - 15:30 afholdes eftermiddagsholdet).

Sommerworkshoppen tilbyder følgende fag:

 

Formiddag:

Broderede filtkugler v/Majbrith Annesen

Cupcakes v/Pernille Vestergaard Jensen

Farvning med indigo v/Astrid Colding Sivertsen

Glashåndværk v/ Ulla Buus

Hæklede betræk til sten v/Margit Nørmølle

Quilling v/Dorte Fogh Pedersen

 

Eftermiddag:

Cupcakes v/Pernille Vestergaard Jensen

Farvning med indigo v/Astrid Colding Sivertsen

Glashåndværk v/ Ulla Buus

Hæklede betræk til sten v/Margit Nørmølle

Knytning v/Dorte Fogh Pedersen

 

Læs mere om de enkelte hold, priser og betingelser på skolens hjemmeside: www.skolenforkreativfritid.dk. Tilmelding kan ligeledes ske på hjemmesiden eller ved at sende en mail til: info@skolenforkreativfritid.dk. Her er der også mulighed for at tilkøbe en let frokost til 50 kr. pr. person.

 

Den kommende sæson er tilmeldingsklar

Vi har brugt de seneste måneder på at få opdateret skolens hjemmeside, så alle de pt. planlagte kurser for den kommende sæson er tilmeldingsklar. Som vi tidligere har meldt ud, bliver der fra i år ikke fremstillet et fysisk program. Du kan som altid læse mere om de enkelte hold på www.skolenforkreativfritid.dk og her vil det også være muligt at finde spændende fagfoldere. Du kan også følge skolen på facebook og som noget nyt kan du nu også følge skolen på Instagram; @skolenforkreativfritid.

 

Uge 31 i Viborg 

Sommeren er dejlig i Danmark og i år kommer de fleste af os til at tilbringe sommeren her i landet. Så   brænder du for en kreativ ferie i hyggeligt samvær med dygtige instruktører og andre kursister, så er uge 31 i Viborg måske noget for dig. Tilmeldingerne kommer løbende ind og her ser du en status på de enkelte hold:

 

Hold 205311 – Billedvævning v/ Doris Bundgaard Hansen – ledige pladser

Hold 205312 – Garn på mange måder v/ Margit Nørmølle – ledige pladser

Hold 205313 – Håndsyet læder v/ Ellen Loumann Lissau – ledige pladser

Hold 205314 – Keramik v/ Patricia Pharao – FÅ ledige pladser

Hold 205315 – Pileflet v/ Jane Enemark – FÅ ledige pladser

Hold 205316 – Tekstiltryk - grundforløb v/ Karin Graungaard Petersen – ledige pladser

Hold 205317 – Trædrejning v/ Per Sepstrup – FULDTEGNET - venteliste mulig

 

Læs mere om Uge 31 i Viborg og tilmeld dig allerede nu på skolens hjemmeside: https://skolenforkreativfritid.dk/kurser/?cat=workshops-sommerskole-og-uge-31, hvis du vil sikre dig en plads på dit favorithold.

 

På grund af sommerferie og planlægning, er såvel tilmeldings-, betalings- og afmeldingsfrist den 15. juni 2020. Har du spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig, så kan du frem til 15. juni kontakte os på telefon 86 62 62 31 (alle hverdage kl. 8:30-9:30) eller send os en mail på info@skolenforkreativfritid.dk. Efter den 15. juni er der stadig mulighed for at gå ind på skolens hjemmeside og tjekke hvilke fag der er ledige pladser på. Er der plads på holdet, kan du stadig nå at tilmelde dig.

 

Trædrejeseminar og trædrejekurser

Trædrejeseminaret 2020 afholdes i år som et 1-dages seminar, søndag den 11. oktober 2020 og igen i år får vi besøg af en særdeles kompetent trædrejer, nemlig Mick Hanbury.

 

I dagene op til trædrejeseminaret afholdes 2 kurser, med Mick Hanbury som instruktør.

Hold 206635: onsdag den 7. og torsdag den 8. oktober – FÅ ledige pladser

Hold 206636: fredag den 9. og lørdag den 10. oktober – Fuldtegnet – venteliste mulig

 

Læs mere og tilmeld dig trædrejeseminaret på skolens hjemmeside; https://skolenforkreativfritid.dk/kurser/?course=209002

 

Tilmelding til skolens hold samt oprettelse af medlemskab kan ske via skolens hjemmeside: www.SkolenForKreativFritid.dk eller mail: info@SkolenForKreativFritid.dk

 

Rigtig god sommer – vi glæder os til at se jer alle på skolen igen!

 

Katharina Voetmand

 

Skoleleder


Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
NYHEDSBREV

Pris

0,- Almen
0,- Pensionist i Viborg kommune

KONTAKT


Skolen for kreativ fritid
Industrivej 13
8800 Viborg

Skoleleder: Katharina Voetmand

Telefon: 86 62 62 31

Mail: info@skolenforkreativfritid.dk

CVR: 14906606

Telefontid: Alle hverdage 8:30 - 9:30

Besøg også:

Medlem af Fora
;