KURSER

SKOLENS NYHEDSBREV

Skolen udsender årligt nogle få nyhedsbreve om hvad der sker på skolen.

Ønsker du at følge med - bedes du venligst tilmelde dig via den blå knap i højre side.

 

Nyhedsbrev december 2018:
De sidste af kurserne i 2. halvår 2018 afvikles i disse dage, men allerede nu er vi i gang med forberedelserne på forårets aktiviteter, som starter op 4. januar 2019. Mange hold er allerede tilmeldingsklare og bruger man lidt tid på skolens hjemmeside eller facebookside, kan man se, at der udover de kendte kurser også er en del nye fag i 2019, som vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med.
Skolens telefon holder juleferie
Skolens telefon holder juleferie frem til 3. januar 2019 - I hele perioden svares sporadisk på mail; info@skolenforkreativfritid.dk
Gavekort
Står du og mangler en gave til en kreativ person eller står et kursus på din egen ønskeliste, så er et gavekort til skolens kurser en oplagt gaveidé. Man kan vælge at købe et gavekort på et bestemt beløb, hvor modtageren selv kan vælge et kursus, eller man kan vælge et gavekort til et specifikt kursus.
Ønsker du at købe et gavekort, så send en mail til info@skolenforkreativfritid.dk med angivelse af beløb/evt. kursus. Evt. afhentning aftales pr. mail. Som noget nyt kan man fremover også købe gavekort på skolens hjemmeside på hhv. 500, 750 og 1.000 kr. Dette kan købes via følgende link: https://skolenforkreativfritid.dk/kurser/?cat=gavekort
Uge 31 2018
Skolen for kreativ afholder igen i 2019 Uge 31 i Viborg. Kurset foregår i dagene 29. juli til 2. august 2019. Fagbeskrivelserne kan findes på skolens hjemmeside. Her vil du kunne læse mere om de enkelte kurser, ligesom du har mulighed for at tilmelde dig netop det fag du brænder for. Fagene på Uge 31 i Viborg 2019 bliver følgende:
  • Bogbinding og æsker v/instruktør Katharina Voetmand
  • Broderi v/instruktør Rikke Ruff
  • Garn på mange måder v/instruktør Margit Nørmølle
  • Løbbinding v/instruktør Anne Birgitte Beyer
  • Keramik v/instruktør Marie Fuglsbjerg Zand
  • Pileflet v/instruktør Jane Enemark
  • Tegnekursus for alle v/instruktør Mie Dissing
  • Trædrejning v/instruktør Per Sepstrup
Seniorskolen - samvær med visioner
Seniorskolen afholder sociale, kulturelle og oplysende aktiviteter. Syv om efteråret og syv om foråret. Ved at deltage i aktiviteterne, får du ny og spændende information - samt et større netværk blandt andre seniorer.
Seniorskolen er utrolig populær, så der er allerede nu venteliste til forårssæsonen. Dog er der mulighed for at tilmelde sig de enkelte foredrag i januar via følgende link til skolens hjemmeside: https://skolenforkreativfritid.dk/foredrag/?cat=foredrag-seniorskolen-samvaer-og-debat
 Du kan også ringe 86 62 62 31, alle hverdage fra 8.30 - 9.30 fra den 3. januar 2019. Foretrækker du at sende en e-mail, kan du også tilmelde dig ved at skrive til info@skolenforkreativfritid.dk
Vi starter forårssæsonen i Seniorskolen op med 2 foredrag i januar 2019:
04/01-2019       Livet fortalt af fluer v/Sognepræst Henrik Oest
18/01-2019       Kriminalsager fra Silkeborg v/fhv. vicepolitikommissær Jørgen Dalsgaard, Silkeborg
 
Trædrejeseminar og -kurser 2019... 
...løber af stablen den 12. og 13. oktober 2019. Igen i år får vi glæden af Martin Adomat fra Tyskland. Samtidig er vi rigtig glade for i år at kunne præsentere Nick Agar fra England. De vil begge deltage i seminaret og samtidig vil de hver især afholde to 2-dages kurser i ugen op til og efter seminaret.
 Læs mere på skolens hjemmeside, hvor det også er muligt at tilmelde sig.
Læs mere om Nick Agar på hans hjemmeside
Læs mere om Martin Adomat på hans hjemmeside
(Bemærkning til dem der har modtaget trædreje-nyhedsbrevet. Drillenissen havde været på spil og indsat et ekstra ”r” i Martin Adomats e-mail adresse. Ovenstående er det rigtige link til Martins hjemmeside).

Skolens forårshold er allerede nu tilmeldingsklare, så det er muligt både at læse om holdene og tilmelde sig på skolens hjemmeside . Men hold øje med hjemmesiden og skolens facebook-side, da der løbende kommer nye, spændende hold.
Du kan altid afmelde nyhedsbrevet eller videresende til en ven eller bekendt, som du mener vil være interesseret.
 
OBS! Nyhedsbrevet kan ikke besvares – svar skal sendes til skolens mail: info@skolenforkreativfritid.dk.
Opkrævninger/kodelinjer til betaling af forårets hold er udsendt. Er du tilmeldt og har du ikke modtaget opkrævning, hører vi gerne fra dig ;0)
Du og dine ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
 
Kirsten Hansen
Skoleleder
 
Industrivej 13, 8800 Viborg - tlf.: 86 62 62 31 kl. 8:30-9:30
 
Pas på miljøet - udskriv kun denne e-mail hvis det er nødvendigt
 
 
Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved blot at sende en mail til info@SkolenForKreativFritid.dk herom.
 
 
www.SkolenForKreativFritid.dk
 

Kursusoplysninger

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
NYHEDSBREV

Pris
Gratis

KONTAKT


Skolen for kreativ fritid
Industrivej 13
8800 Viborg

Skoleleder: Kirsten Hansen

Telefon: 86 62 62 31

Mail: info@skolenforkreativfritid.dk

CVR: 14906606

Telefontid: Alle hverdage 8:30 - 9:30

Besøg også:

Medlem af Fora