KURSER

SKOLENS NYHEDSBREV

Skolen udsender årligt nogle få nyhedsbreve om hvad der sker på skolen.

Ønsker du at følge med - bedes du venligst tilmelde dig via den blå knap i højre side.

 

 

 

Nyhedsbrev marts 2019
2019 er kommet rigtig godt i gang på Skolen for kreativ fritid, med mange fagtilbud  – både nye og gamle i vintersæsonen. Nu står forårssæsonen for døren og i dette nyhedsbrev vil vi præsentere nogle af skolens mange tilbud. Vi glæder os til at se dig!
 
Forårsudstilling - lørdag d. 16. og søndag d. 17. marts
Skolens forårsudstilling afholdes lørdag den 16. marts og søndag den 17. marts – begge dage fra kl. 10 – 16. Kursister og instruktører udstiller sæsonens flotte og spændende arbejder og der vil være arbejdende værksteder. Der er god mulighed for en snak med instruktører og skolens røde bænk vil være spækket med information om kommende kurser og aktiviteter.  Det er selvfølgelig også muligt at tilmelde dig skolens kurser. Der er som altid fri entré og kaffe/the på kanden. Samtidig er der også gode chancer for at vinde spændende præmier i skolens tombola i kantinen. Vi glæder os til at se alle!
 
Generalforsamling – torsdag den 11. april
Har du lyst til at være med til at præge skolens udvikling, så er det på generalforsamlingen, du har mulighed for at gøre din indflydelse gældende. Du skal være medlem for at deltage. Kontingent 100 for personligt – og 150 kr. for husstands- medlemskab (2 voksne). Generalforsamlingen afholdes torsdag den 11. april kl. 19:00 i kantinen, Industrivej 13, Viborg. Tilmeld dig via skolens hjemmeside eller send en mail til info@skolenforkreativfritid.dk
 
Forårsworkshop - for kreative børn og deres voksne, mandag d. 15. april.
Skolens Forårsworkshop er en dag op til påske, hvor børn og voksne hygger med kreative projekter i de mange, spændende, kreative værksteder. I år kan man vælge mellem følgende fag: Akrylmaleri * Bevikling/vævning * Broderi for 2 generationer * Farvning af æg * Flødeboller (venteliste mulig) * Fyldte chokolader * Glashåndværk * Læder – håndsyet * Lær at tegne dyr * Nålefiltede får. Man kan vælge at deltage formiddag fra 09:00 - 11:45 og/eller eftermiddag fra 12:15 - 15:00. Bemærk at Læder – håndsyet og Nålefiltede får kører fra 09:00 – 15:00, ligesom de to chokoladehold også har andre start/slut tidspunkter. Der er også mulighed for at tilkøbe frokost.
Tjek de udførlige fagbeskrivelser, tidspunkter og priser på vores hjemmeside eller i vores flyer, som ligger klar på den røde bænk. Du tilmelder dig lige præcis de workshops du gerne vil med på hjemmefra på: www.skolenforkreativfritid.dk eller ved at sende en mail til info@skolenforkreativfritid.dk - så er du sikret din plads på forhånd. Skynd dig at tilmelde dig dit/dine favorithold. Det er først til mølle... :-)
 
Sommerskolen 2019 - starter torsdag den 23. april
Programmet for årets sommerskole ligger klar på skolen med et hav af spændende tilbud – både nye fag samt populære gengangere, som du kan afprøve og boltre dig med 8 uger frem. I år har vi følgende hold på programmet: Akrylmaleri * Beklædningssyning * Billedvævning * Bogbinding og æsker * Broderi * Garn på mange måder * Glashåndværk * Keramik * Knipling * Knytning * Løbbinding * Maskinstrik * Naturfarvning * Patchwork * Pileflet* Sy tasker * Tegning * Trædrejning * Vævning * Æskemageri * Æsker med stof. Hvis du ønsker programmet tilsendt på mail, så send en mail til info@skolenforkreativfritid.dk.
 
Der kommer løbende nye fag på programmet og dette forår glæder vi os til at afholde kurser i følgende, nye fag: Bronzestøbning * Broderi – autonom hulsøm * Broderi – motiv overføring * MakeMake dekorationsbeton * Pileflet – lav din egen stol. Læs mere om de enkelte fag på skolens hjemmeside.
 
Bustur til Kniplings-festival i Tønder
Den 31. maj arrangerer Skolen for kreativ fritid bustur til Kniplings-festival i Tønder. Tag med på en hyggelig tur sammen med andre, som deler din interesse for knipling. Vi tager afsted kl. 07:00 og er retur i Viborg igen ca. kl. 19:00. Pris 410 kr. som dækker bustur inkl. formiddagskaffe + rundstykke samt billet til Kniplings-festivallen. Mulighed for fælles spisning på Klostercaféen. Fællesspisningen bestilles separat. Der kan vælges mellem 6 forskellige menuer. Læs mere og tilmeld dig turen og evt. bespisning på skolens hjemmeside: https://skolenforkreativfritid.dk/kurser/?cat=knipling
 
Uge 31 i Viborg
Programmet ligger klar på skolen og du kan læse mere om Uge 31 i Viborg på skolens hjemmeside eller få programmet tilsendt via mail eller post ved at sende en besked til info@skolenforkreativfritid.dk.
 
Trædrejeseminar og trædrejekurser med Nick Agar og Martin Adomat
Programmet til årets Trædrejeseminar og trædrejekurser i oktober 2019 er klar og du kan læse mere og tilmelde dig på skolens hjemmeside. Læs mere om Trædrejeseminar og kurser i næste nyhedsbrev.
 
Besøg Skolen for kreativ fritid Facebook.  Går du ind og slår notifikationer til på vores facebook side, så får du automatisk, løbende info om aktuelle kurser og tiltag.Tilmelding til kurser, Sommerskole, Uge 31, Trædrejeseminar samt oprettelse af medlemskab kan ske via: skolens hjemmeside: www.SkolenForKreativFritid.dk eller mail: info@SkolenForKreativFritid.dk
Du kan altid afmelde nyhedsbrevet eller videresende til en ven eller bekendt, som du mener vil være interesseret.
OBS! Nyhedsbrevet kan ikke besvares – send i stedet mail til info@skolenforkreativfritid.dk.
 
På gensyn
 
Kirsten Hansen
Skoleleder
 

Kursusoplysninger

Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
NYHEDSBREV

Pris
Gratis

KONTAKT


Skolen for kreativ fritid
Industrivej 13
8800 Viborg

Skoleleder: Kirsten Hansen

Telefon: 86 62 62 31

Mail: info@skolenforkreativfritid.dk

CVR: 14906606

Telefontid: Alle hverdage 8:30 - 9:30

Besøg også:

Medlem af Fora