SKOLENS NYHEDSBREV

Skolen udsender årligt nogle få nyhedsbreve om hvad der sker på skolen.

Ønsker du at følge med - bedes du venligst tilmelde dig via den blå knap i højre side.

 

Nyhedsbrev marts 2020

2020 er kommet rigtig godt i gang på Skolen for kreativ fritid og vintersæsonen er allerede i fuld gang med mange forskellige nye og gamle kurser/ fagtilbud.

Nu står forårssæsonen for døren og i dette nyhedsbrev vil vi præsentere nogle af skolens mange tilbud. Vi glæder os til at se dig!

 

Kirsten Hansen stopper som skoleleder pr. 31.3.2020

I knap 15 år har Kirsten Hansen stået i spidsen som skoleleder på Skolen for kreativ fritid. Kirsten har besluttet, at tiden er inde til at give stafetten videre og det bliver en god kending på skolen; Katharina Voetmand, som overtager jobbet som skoleleder pr. 1.4.2020. Heldigvis så fortsætter Kirsten Hansen som kniple-instruktør og det er vi rigtig glade for! Samtidig glæder vi os over, at Kirsten videregiver en attraktiv skole med en sund økonomi og masser af spændende aktiviteter i støbeskeen.

 

Fredag den 27.3.2020 er skolen vært ved en afskedsreception for Kirsten Hansen i skolens kantine fra

kl. 13.30 – 15.30, hvor samarbejdspartnere, instruktører, kursister samt venner af huset er meget velkomne. Skolen er denne dag vært ved et let traktement og af hensyn til dette, bedes du venligst give besked hvis du/I ønsker at deltage. Skriv blot en mail til pr@skolenforkreativfritid.dk inden 20. marts 2020.

Samme dag er der mulighed for at hilse på vores kommende skoleleder; Katharina Voetmand. Katharina underviser i dag i Bogbinding og æsker samt Spinding og det fortsætter hun med fremover.

 

Forårsudstilling - lørdag d. 14. og søndag d. 15. marts

OBS! Vi må desværre aflyse pga. udviklingen af COVID-19.

Vi beklager og håber på din forståelse.
Skolens flotte og inspirerende forårsudstilling afholdes lørdag den 14. marts og søndag den 15. marts – begge dage fra kl. 10 – 16. Igen i år vil både kursister og instruktører udstille sæsonens flotte og spændende arbejder og der vil være arbejdende værksteder. Der er god mulighed for en snak med såvel instruktører som kursister og skolens røde bænk vil være spækket med information om kommende kurser og aktiviteter.  Det er selvfølgelig også muligt at tilmelde dig skolens kurser. Der er som altid fri entré og kaffe/the på kanden. Vi glæder os til at se alle!

 

Generalforsamling – torsdag den 2. april

Har du lyst til at være med til at præge skolens udvikling, så er det på generalforsamlingen, du har mulighed for at gøre din indflydelse gældende. Du skal være medlem for at deltage. Kontingent 100 kr.  for personligt – og 150 kr. for husstands- medlemskab (2 voksne). Generalforsamlingen afholdes torsdag den 2. april kl. 19:00 i kantinen, Industrivej 13, Viborg. Tilmeld dig (medlemskab) via skolens hjemmeside eller send en mail til info@skolenforkreativfritid.dk

 

Kreativ Hobby Messe i Aars – lørdag den 4. og søndag den 5. april

Den 4. og 5. april pakker nogle af skolens dygtige kniple-elever hver deres kniplebræt og drager til KREATIV HOBBY MESSE I AARS. Kig forbi til en god kniple-snak og se de mange, fine kniplinger. Du kan naturligvis også høre mere om alle de andre spændende kurser på skolen. Vi glæder os til at se dig på stand 503. Messen er åben begge dage fra kl. 10:00 - 16:00 og entré-prisen er 35 kr.

 

Forårsworkshop - for kreative børn og deres voksne, mandag d. 6. april.
Skolens Forårsworkshop er en dag op til påske, hvor børn og voksne hygger med kreative projekter i de mange, spændende, kreative værksteder. I år kan man vælge mellem følgende fag: Quilling * Kalligrafi * Flødeboller (venteliste mulig) * Sy en poncho * Glashåndværk * Fyldte chokolader * Farvning med indigo * Broderi * Nålefilt – filtede brocher * Læder; beholder af læder og træ

Man kan vælge at deltage formiddag fra 09:00 - 11:45 og/eller eftermiddag fra 12:15 - 15:00. Bemærk at Fyldte chokolader kører fra kl. 12:30 – 17:30 og Læder – håndsyet kører fra kl. 09:00 – 15:00. Der er mulighed for at tilkøbe frokost.

Tjek de udførlige fagbeskrivelser, tidspunkter og priser på vores hjemmeside eller i vores flyer, som ligger klar på den røde bænk. Du tilmelder dig lige præcis de workshops du gerne vil med på hjemmefra på: www.skolenforkreativfritid.dk eller ved at sende en mail til info@skolenforkreativfritid.dk - så er du sikret din plads på forhånd. Skynd dig at tilmelde dig dit/dine favorithold. Det er først til mølle... :-)

 

Sommerskolen 2020 - starter torsdag den 16. april
Programmet for årets sommerskole ligger klar på skolen og som altid med masser af spændende fag, som du kan afprøve og boltre dig med 8 uger frem. I år har vi følgende hold på programmet: Beklædningssyning * Billedfiltning * Bogbinding og æsker * Broderi *Eco print * Fiber reaktiv farvning * Garn på mange måder * Glashåndværk * Keramik * Knipling * Knytning * Løbbinding * Maskinstrik * Naturfarvning * Patchwork * Pileflet * Quilling * Tegning * Textiltryk til patchwork * Trædrejning * Upcycling * Vævning * Æskemageri * Åbent plantefarve-værksted.

Hvis du ønsker programmet tilsendt på mail, så skriv til info@skolenforkreativfritid.dk.

 

Uge 31 i Viborg

Programmet ligger klar på skolen og du kan læse mere om Uge 31 i Viborg på skolens hjemmeside eller få programmet tilsendt via mail eller post ved at sende en besked til info@skolenforkreativfritid.dk.

I år har vi flg. 7 fag på programmet:

Billedvævning * Garn på mange måder * Håndsyet læder * Keramik * Pileflet * Tekstiltryk * Trædrejning.

 

Trædrejeseminar og trædrejekurser med Mick Hanbury

Programmet til årets Trædrejeseminar og trædrejekurser i oktober 2020 er klar. I år er der kurser 7. – 8. oktober samt 9. – 10. oktober og selve trædrejeseminaret afholdes søndag den 11. oktober. Du kan læse mere og tilmelde dig på skolens hjemmeside.

 

Besøg Skolen for kreativ fritid Facebook.  Går du ind og slår notifikationer til på vores facebook side, så får du automatisk, løbende info om aktuelle kurser og tiltag. Tilmelding til kurser, Sommerskole, Uge 31, Trædrejeseminar. Oprettelse af medlemskab kan ske via: skolens hjemmeside: www.SkolenForKreativFritid.dk eller mail: info@SkolenForKreativFritid.dk

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en mail til info@skolenforkreativfritid.dk.

OBS! Nyhedsbrevet kan ikke besvares – send i stedet mail til info@skolenforkreativfritid.dk.

På bestyrelsens vegne

 

Jette Førby Pedersen

Formand
Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
NYHEDSBREV

Pris

0,- Almen
0,- Pensionist i Viborg kommune

KONTAKT


Skolen for kreativ fritid
Industrivej 13
8800 Viborg

Skoleleder: Katharina Voetmand

Telefon: 86 62 62 31

Mail: info@skolenforkreativfritid.dk

CVR: 14906606

Telefontid: Alle hverdage 8:30 - 9:30

Besøg også:

Medlem af Fora
;