SKOLENS NYHEDSBREV


 


 

 NYHEDSBREV DECEMBER 2021

 

 

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

2021-12 Nyhedsbrev Foto 1

Hvor har vi nydt dette halvår, hvor vi har haft en hel sæson uden nedlukning. Det har været dejligt at se så mange, glade kursister, der har nydt at være på skolen. Tusind tak for den opbakning vi har mødt! Årets sidste mødegange afholdes i denne uge og vi er allerede i fuld gang med forberedelserne til det kommende halvår efter nytår. Allerede i uge 1 - den 4. januar - starter det første hold op, mens vi i uge 2 – fra den 10. januar – har rigtig mange fag der starter op. Alle hold er tilmeldingsklar, så gå ind på skolens hjemmeside og find lige netop det eller de hold du gerne vil meldes på. Læs mere her: SKOLENS KURSER

 

 

NYHED! Croquis og modellering

 

2021-12 Nyhedsbrev Foto 2

 

Den 22. og 23. januar afholdes et nyt kursus; Croquis og modellering efter levende model. Kurset er all inclusive, dvs. prisen inkluderer modelgebyr samt alle materialer til begge fag. Alt grej er til stede på skolen. Kaffe, te samt morgenmad, frokost og lidt sødt til kaffen er inkluderet begge dage.

Så kom og vær med til to, spændende dage, hvor der arbejdes både to- og tredimensionelt efter model. Croquis foregår med kul og er forberedelse til modellering af figuren. Vi beskæftiger os med at se proportioner, stillinger, form og volumen.

Modellering sker med sort ler, som egner sig specielt godt til formålet. Der regnes med 5 kg pr. person. Skolen brænder din figur, som du kan afhente efterfølgende. Download kursusinfo via dette link: CROQUIS OG MODELLERING

 

 

 

 

GAVEKORT

 

2021-12 Nyhedsbrev Foto 3

 

Står du og mangler en gave til en kreativ person eller står et kursus på din egen ønskeliste, så er et gavekort til skolens kurser en oplagt gaveidé.

Ønsker du at købe et gavekort, er det muligt inden jul at købe gavekort på skolens hjemmeside på hhv. 500, 750 og 1.000 kr. Dette kan købes via følgende link: GAVEKORT. Ønsker du at købe gavekort på andre beløb end nævnt her, kan du kontakte os pr. mail; info@skolenforkreativfritid.dk

Vi har også en del der køber gavekort til vore workshops. Forårsworkshoppen afholdes den 11. april 2022 og er en oplagt gaveidé til både børn, unge og voksne.

Pris:

65,-   Børn 7-15 år

140,- Almen

125,- Pensionist Viborg kommune

100,- Unge u/18 år

Læs mere om de forskellige workshops via dette link: FORÅRSWORKSHOP

 

 

 

FACEBOOK, INSTAGRAM OG NYHEDSBREVE

 

2021-12 Nyhedsbrev Foto 4

 

Besøg Skolen for kreativ fritid på Facebook og Instagram. Går du ind og slår notifikationer til på vores facebookside, så får du automatisk, løbende info om aktuelle kurser og tiltag. Er du på Instagram, finder du skolen på @skolenforkreativfritid. Gå ind og følg os og lad dig inspirere.

Du kan også tilmelde dig skolens forskellige nyhedsbreve, så du altid er orienteret om de seneste tiltag. Klik på det ønskede link nedenfor.

Glædelig jul, godt nytår og på gensyn i 2022.

Katharina Voetmand

Skoleleder

 

 


Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
NYHEDSBREV

Pris

0,- Almen
0,- Pensionist i Viborg kommune

KONTAKT


Skolen for kreativ fritid
Industrivej 13
8800 Viborg

Skoleleder: Katharina Voetmand

Telefon: 86 62 62 31

Mail: info@skolenforkreativfritid.dk

CVR: 14906606

Telefontid: Alle hverdage 8:30 - 9:30

Besøg også:

Medlem af Fora